Půjčovna mobilních pískovaček a kompresorů k pískování plastů – stejně jako jiné ,,tradiční“ materiály, jsou dnes i různé plasty a zboží z nich vyrobené nedílnou součástí produkce většiny vyspělých zemí jak drobných věcí, tak i strojů či zařízení a tedy i našeho života. A pochopitelně jako i jiné výrobky z jiných materiálů se dále různě upravují, mimo jiné také i pískují / tryskají, tak se touto metodou různě upravují a zpracovávají i plasty a výrobky z nich. Kde především o díly pro automotive průmysl, jako jsou různé plastové díly, příkladně nárazníky, palubní desky, tapecirung (vnitřní výplně dveří), madla, apod, které stejně jako i jiné materiály a díly prvovýroby je potřeba dále doladit, např. zbavit otřepů, atd., kdy ořezávání nebo broušení není tak efektivní a ne vždy možné, také očistit či zdrsnit a kvalitně tyto díly tak připravit pro další technologický postup, např. lakování, apod. U starých plastických dílů je pak pískování na místě za účelem jejich očištění / oživení a připravení tak dílů pro kompletní renovaci.

Právě k těmto technologickým postupům pískování také i k pískování různých plastů, zejména plasty průmyslové nabo auto-plasty, jako jsou např. nárazníky, podběhy, difuzory, apod. a to jak tyto díly z prvovýroby tak i za účelem renovací,  půjčujeme mobilní pískovačky, jejich příslušenství, také i mobilní kompresory a rovněž i dodáváme tryskací prostředky – abraziva.

Proto je Vám naše Půjčovna mobilních pískovaček a kompresorů k pískování plastů plně k dispozici.

Půjčujeme ne jen pískovačky a jejich nezbytné příslušenství (trysky, regulátory, hadice, atd.), ale rovněž i ochranné prostředky (profi, přetlakové helmy) a k tomu, coby soubory zařízení, také i mobilní, dieselové kompresory. A aby jste měli s čím pracovat, skladem máme i dostatečné množství tryskacího materiálů, tedy různých druhů abraziv, počínaje křemičitými písky v různých frakcích/velikostech zrn tak i mnoho dalších.